E-bike vožnje biciklima na Kupresu

€ 40,00 po osobi

Provozajte se jednom od najljepših dionica na cijeloj Kupreškoj visoravni! Biciklirajte brdima i dolinama, upoznajte se s povijesti rimske bazilike iz V. stoljeća, otkrijte Kukavičko jezero koje je nastalo prema legendi od suza zlatokose vile, posjetite čarobnu šumu i napunite svoju dušu s toliko ljepote da vam traje do sljedećeg ponovnog susreta!

Opis rute: Ruta kreće iz centra grada nakon upoznavanja s vašim vodičem. Laganim tempom pedaliramo prema obližnja selima gdje ćemo se kratko zaustaviti na temeljima stare rimske bazilike u Otinovcima i napiti hladne kupreške izvorske vode. Nadalje, upoznat ćemo vas s divnom legendom o Kukavičkom jezeru i zlatokosim vilama, a po dolasku na jezero malo ćemo se zadržati i fotkati. Nastavljamo dalje laganim usponom na vrh Javorca s kojeg se spuštamo prema selu Brda uz prekrasan pogled na cijelu Visoravan. Branje bobičastog voća ovisi o dostupnosti, no svakako je moguće u tijeku ture jer prolazimo odmah pored divljih šumskih borovnica, jagoda, malina i kupina.

PIKNIK

Za grupe iznad 3 osobe u dogovoru s vama uz dodatnu nadoplatu od 20,00KM po osobi može se organizirati piknik u šumi pod krošnjama stogodišnjih drveća u skrivenom i izoliranom dijelu šume. Moguća je dodatna zabava uz gađanje lukom i strijelom, gađanje mete zračnom puškom i dr.

Šta trebate znati:

  • vodič
  • električno biciklo
  • zaštitna kaciga
  • govorimo engleski

Molimo vas da se prikladno obučete s obzirom na fizičku aktivnost. Također ponesite sa sobom dovoljno tekućine, te neke energetske preparate. 

 

FAQ - Pitanja i odgovori

Minimalan broj za vožnju jesu dvije (2) osobe.

Ova tura traje u prosjeku 3 – 4 sata.

Na raspolaganju imamo šest (6) bicikala.

Uobičajeno vrijeme polaska je oko 10.00 – 11.00 sati.

Prilagođavamo se vašim željama i potrebama. Kada stupimo u kontakt možemo dogovoriti sve detalje oko ovog dijela.

Za vrijeme trajanja ture nije planirano, po završetku – naravno da, da!

Recenzije gostiju

Vaše ime
(datum objave)
Read More
Ova aktivnost još nema recenziju. Napiši svoju!

Lokacija

Pošalji upit

Vaši se podatci neće zlorabiti - oni služe isključivo za kontakt s vama te identifikaciju za željenu aktivnost.