Jahanje konja na Kupresu

€ 25 početnici / € 40 terensko jahanje

Već nekoliko godina organiziramo terenska jahanja za iskusne jahače. Ploveći na leđima konja doživite bajkovite boje i mirise snježnih šuma i cvjetnih polja. Oni željni adrenalina mogu osjetiti vjetar u kosi galopirajući otvorenim ravnicama i proplancima. No, nismo zaboravili ni početnike, za koje organiziramo jednako zanimljive, lagane šetnje.

JAHANJE ZA POČETNIKE:
– U laganoj šetnji jašući konja kojeg predvodi vodič imat ćete priliku upoznati se s ovim plemenitim životinjama i to na najzabavniji mogući način. Tura traje otprilike 45 minuta unutar koje ćete potpuno zaboraviti strah od konja i jednostavno ih zavoljeti! Nećete biti prvi da kažete da hoćete još! 🙂

TERENSKO JAHANJE za iskusnije:
– Prava čar jahanja leži upravo u ovome. Beskrajna polja cvijeća i ravnice su tu da maksimalno upotpune vašu potpuno novu jahaću avanturu! Gosti iz cijeloga svijeta pristižu posjetiti kuprešku Malu Mongoliju, Ghost Village i razne druge atrakcije i zanimljivosti. Najduže galopiranje koje se pamti je čak 11 minuta, predobro zar ne! Ture obično traju po 2-3-4 sata, a gotovo uvijek ćete imati društvo prilikom jahanja jer gosti iz drugih zemalja posjećuju Kupres već dugo godina.

Za bilo kakve upite i nejasnoće molimo vas da kliknete na opciju pošalji upit ili nam se javite preko broja iznad (WhatsApp, Viber).

Smještaj:
Na raspolaganju su dvije kućice, svaka ima dvije dvokrevetne i jednu jednokrevetnu sobu, mini kuhinju, dnevni boravak, kupaonicu i predsoblje. Pogledajte detaljnije o kućicama OVDJE

Napomena: boravak gostiju na imanju i samo jahanje je na osobnu odgovornost! Za jahanje je potrebna prethodna najava tj. rezervacija (minimalno dan ranije). Gostima koji dođu nenajavljeni ne možemo zajamčiti naše usluge.

Šta trebate znati

  • U cijenu je uključen vodič koji će biti stalno pokraj vas, bilo da ste početnik ili iskusan jahač.
  • Za početnike savjetujemo prikladnu odjeću, te kameru ili fotoaparat, no ako idete na terensko jahanje poželjno bi bilo da ponesete još sa sobom bocu vode i čepse.
  • Molimo vas bez kašnjenja. U većini slučajeva niste sami tako da moramo se držati dogovora.

FAQ - Pitanja i odgovori

Da, vodič uvijek ide s vama i predvodi grupu.

Imamo 15 konja za jahanje, no uzmite u obzir da je veličina grupe za maksimalnih 8 osoba.

Dajemo vam na izbor s obzirom da jašete na osobnu odgovornost.

Naravno da ne! Konji su jako mirni tako da bez brige!

Da naravno, ali preporuka je 6+ godina uz obavezno prisustvo roditelja/skrbnika.

Recenzije gostiju

Jasmin
19.08.2021
Read More
Nas dvoje početnika jahali smo 18. avgusta 2021. pred zalazak sunca. Vodio nas je miran i autoritativan mladić Marko uz kojeg smo se osjećali sigurno. Priroda kroz koju se jaše je izuzetno lijepa, naročito povratak uzbrdo prema štali. Jahanje je kratko, ali sasvim dovoljno za početnike da iskuse jahanje u polju, a i napravili smo nekoliko lijepih fotografija nakon što smo se opustili na leđima konja. Hvala.
Sara
26.07.2021
Read More
I had really great time! It was one of unforgettable experience and I will definitely visit Kupres again so soon! Thank you so much for the great organizing.
Sancho Žuljević
10.05.2022
Read More
Great experience, beautiful horses, nice people and very good organisation. I would definitely come back!
Merima
26.05.2022
Read More
Kao pocetnik koji izuzetno voli jahanje sam uzele aranzman dva dana jahanja i nocenje. Jahala sa 21 i 22.5.2022. Godine. Preporucila bih ovo nezaboravno iskustvo, svakom pocetniku ili iskusnom jahacu, jer jahanje preko kupreskih poljanja je cista magija! Takodjer bih pohvalila smjestaj i hranu, sve je bilo savrseno.
Previous
Next

Lokacija

Pošalji upit za jahanje

Vaši se podatci neće zlorabiti - oni služe isključivo za kontakt s vama te identifikaciju za željenu aktivnost.