Quad vožnje na Kupresu (zima)

€ 45,00 jedan sat / jedan quad

Naša ekipa će vas provesti zasigurno najljepšom rutom i pokazati vam zašto je Kupres tako poseban u zimskom periodu. Bez obzira bilo snijega ili ne, tura je zaista zanimljiva!

ZIMSKA TURA  (45min – do 1 sat trajanja) – 45,00€ po quadu

Kombinacija različitih terena u svega sat vremena! Tura nije prezahtjevna a zasigurno da je zanimljiva. Sat vremena vožnje se pokazao optimalnim za ovaj period godine jer sve preko toga postaje jako hladno i ne baš ugodno za vožnju.

____________

VOŽNJA S VODIČEM KAO SUVOZAČ – u pola cijene od redovne

Za sve vas koji želite, nudimo jednako uzbudljivu vožnju samo s vodičem. Ukoliko niste sigurni samostalno da vozite tu je uvijek ova opcija.

____________

Prije samog starta proći ćemo kratku obuku o vožnji quada.

Uzbudljiva vožnja osmišljena je tako da se vozi u koloni koju predvodi vodič, dok sama vožnja predstavlja pravu dozu adrenalina uz istovremeni obilazak prekrasne prirode te zanimljivih lokacija po različitim terenima duž rute. Vozimo se ravnim poljskim putevima, seoskim asfaltom, te makadamom okruženog gustom šumom.

Zamolit ćemo vas samo da prije starta potpišete ugovor o preuzimanju rizika na vlastitu odgovornost.

* Na jednom quadu se mogu maksimalno voziti dvije(2) osobe. Moguće je i da ide jedna osoba s vodičem koja u tom slučaju plaća pola cijene. Od nas ćete dobiti neophodnu zaštitu – kacige, koje se uvijek i iznova čiste te dezinficiraju. Prilikom vožnje maksimalno mislimo na prirodu. Smeće nosimo sa sobom do prve kante. Obavezno pazite na razmak prilikom vožnji.

Molimo vas da pročitate UVJETE KORIŠTENJA – klik ovdje

Šta trebate znati:

  • quad vozilo
  • gorivo
  • zaštitna oprema (kaciga)
  • profesionalni vodič
  • govorimo engleski jezik
  • besplatan parking za vaše vozilo
  • odjenite se toplo i slojevito
  • tople rukavice su obavezne
  • ponesite mobitel za fotkanje 🙂

FAQ - Pitanja i odgovori

Obucite se prikladno te provjerite temperaturu i prognozu za taj dan. Hladno će biti samo je pitanje u kojoj mjeri.

Da, vodič ide s vama i predvodi grupu dok za sada privatne ture nemamo u ponudi.

Maksimalno dvije(2). Vozač i suvozač.

 

Da, naravno! Kacige koje se svaki put iznova dezinficiraju.

 

Quadovi su automatik, a marka je francuski GOES.

 

Ne! Dapače jako je jednostavno, samo se morate paziti i polako s gasom. To će vam sve naravno naš vodič i objasniti prije nego startate.

 

Naravno da smiju, ali po jedno dijete na svakom vozilu i to na način da dijete mora biti ispred vas dok vozite. Minimalan broj godina za djecu za ići na vožnju je šest(6).

 

18+ i položen vozački ispit B kategorije.

 

Recenzije gostiju

Grgo, Split HR
22.06.2022
Read More
Oduševljeni quad vožnjom, savršena tura od 3h sa prekrasnim vidikovcima i putevima. Preporuka svima da se okušaju u ovome, uz jedinstvenog vodiča Daria koji nam je još više uljepšao ovaj doživljaj.
Gogi
26.06.2022
Read More
Odlično iskustvo. Od komunikacije, lakoće rezervacije pa do konačnog doživljaja. Veselim se isprobavanju i ostalih aktivnosti koje Kupres nudi u ljetnim danima na uvijek ugodnim planinskim temperaturama. Perfect experience, great and easy communication with the guide. Great outside temperature and lovely nature makes this an activity worth of doing. Thank you 🙂
Mara
23.06.2022
Read More
Odlično provedeno nedjeljno popodne uz predivnog vodiča koji će vam pokazati sve ljepote Kupresa.Svatko tko posjeti Kupres definitvno treba uzeti turu sa quadom,te na taj način doživjeti ljepote prirode na Kupresu.
John Colin Sievers
04.07.2022
Read More
I’ve had an awesome day here in Kupres! Riding through this astonishing landscape with Dario and his quads was so much fun. We also had nice conversations where he told me stuff about the places he showed to me and also some personal chatting. I definitely recommend taking the 3h tour!
Nedim
07.08.2022
Read More
Predivan krajolik i odlicna voznja sa vodicem koji je strpljiv i veoma informativan
Previous
Next

Lokacija

Pošalji upit za quadove

Vaši se podatci neće zlorabiti - oni služe isključivo za kontakt s vama te identifikaciju za željenu aktivnost.