Quad / ATV vožnje na Kupresu

40,00 jedan sat / 80,00 tri sata (ZA JEDAN QUAD)

Naša ekipa će vas provesti kroz zasigurno najljepše kutke Visoravni i pokazati vam zašto je Kupres tako poseban u mjesecima bez snijega!

KRAĆA TURA  (1 sat trajanja) – 40,00€ po quadu

Ovu ste turu vi tražili! Za sve kojima je možda tri sata puno, a jedan i više nego dovoljno. Sat vremena uzbudljive vožnje uz istovremenu posjetu Kukavičkom jezeru i najljepšim predjelima Kupresa. Kombinacija različitih terena u svega sat vremena!

____________

DUŽA TURA (3 sata trajanja) – 80,00€ po quadu

Posjetit ćemo:

  • Zasigurno broj #1 na Kupresu – Kukavičko jezero, gorski biser koji očarava svojom ljepotom.
  • Potom Vidikovac s kojeg se pruža pogled na cijelu Visoravan, od jezera, preko grada pa skroz do skijališta Adria Ski.
  • Magično polje, krivudavo bistre rijeke, Ivanovo jezero i čarobna šumska bajka.
  • Zatim čuvena i nadaleko poznata Kupreška vrata na kojima ćemo vas fotografirati i ovjekovječiti divne trenutke provedene na Kupresu.

____________

VOŽNJA SAMO S VODIČEM (kao suvozač) – u pola cijene od redovne

Za sve vas koji želite, od sada nudimo jednako uzbudljivu vožnju samo s vodičem. Na ovu turu možete ići u svojstvu suvozača, a vaš će vas vodič provozati rutom koju izaberete (duža ili kraća).

____________

Prije samog starta proći ćemo kratku obuku o vožnji quada. Trenutno na stanju za najam imamo četiri(4) quada, odnosno za maksimalno 6 osoba.

Uzbudljiva vožnja osmišljena je tako da se vozi u koloni koju predvodi vodič, dok sama vožnja predstavlja pravu dozu adrenalina uz istovremeni obilazak prekrasne prirode te zanimljivih lokacija po različitim terenima duž rute. Vozimo se ravnim poljskim putevima, seoskim asfaltom, te makadamom okruženog gustom šumom.

Zamolit ćemo vas samo da prije starta potpišete ugovor o preuzimanju rizika na vlastitu odgovornost.

* Na jednom quadu se mogu maksimalno voziti dvije(2) osobeOd nas ćete dobiti neophodnu zaštitnu opremu – kacigu i podkapu, koje se uvijek i iznova čiste te dezinficiraju. Prilikom vožnje maksimalno mislimo na prirodu. Smeće nosimo sa sobom do prve kante, a bilo kakve vrste uništavanja podloge, pogotovo u blizini jezera, nećemo tolerirati. Pazite na razmak prilikom vožnji.

Molimo vas da pročitate UVJETE KORIŠTENJA – klik ovdje

Šta trebate znati:

  • quad vozilo
  • gorivo
  • zaštitna oprema (kaciga i podkapa)
  • profesionalni vodič
  • govorimo engleski jezik
  • besplatan parking za vaše vozilo

Mobitel/fotoaparat. Bocu vode/soka i eventualno neke grickalice ako želite.

Molimo vas bez kašnjenja. Neke su ture grupne i miješane, a neke startaju odmah iza vas tako da moramo se držati dogovora i planiranih termina.

FAQ - Pitanja i odgovori

Da, vodič ide s vama i predvodi grupu dok za sada privatne ture nemamo u ponudi.

Trenutno imamo 2 quad vozila, uskoro više.

Maksimalno dvije(2). Vozač i suvozač.

 

Da, naravno! Kacige i podkape koje se svaki put iznova peru i dezinficiraju.

 

U ponudi imamo ture od jednog i tri sata trajanja. Naše preporuke uvijek idu za ovu dužu zbog lokacija koje se posjećuju. 🙂

 

Quadovi su automatik, a marka je francuski GOES.

 

Ne! Dapače jako je jednostavno, samo se morate paziti i polako s gasom. To će vam sve naravno naš vodič i objasniti prije nego startate.

 

Naravno da smiju, ali po jedno dijete na svakom vozilu i to na način da dijete mora biti ispred vas dok vozite. Minimalan broj godina za djecu za ići na vožnju je šest(6).

 

18+ i položen vozački ispit B kategorije.

 

Najbolje se obući slojevito. U ljetnim mjesecima na Kupresu bude zaista jako ugodno, nekada i vruće. Ipak, bitno je imati prikladnu odjeću zbog čestog vjetra. Sa sobom možete ponijeti torbu na leđima s bocom vode i eventualno nekim grickalicama. Smeće ne bacamo u okoliš!

 

Poželjno bi bilo da se vozi za vrijeme suha i sunčana vremena, no prema vašim željama ako nemate druge opcije osim da se po kiši vozimo neće biti nikakvih problema.

 

Kraća je u prosjeku 15km, a duža oko 45km.

Recenzije gostiju

Grgo, Split HR
22.06.2022
Read More
Oduševljeni quad vožnjom, savršena tura od 3h sa prekrasnim vidikovcima i putevima. Preporuka svima da se okušaju u ovome, uz jedinstvenog vodiča Daria koji nam je još više uljepšao ovaj doživljaj.
Gogi
26.06.2022
Read More
Odlično iskustvo. Od komunikacije, lakoće rezervacije pa do konačnog doživljaja. Veselim se isprobavanju i ostalih aktivnosti koje Kupres nudi u ljetnim danima na uvijek ugodnim planinskim temperaturama. Perfect experience, great and easy communication with the guide. Great outside temperature and lovely nature makes this an activity worth of doing. Thank you 🙂
Mara
23.06.2022
Read More
Odlično provedeno nedjeljno popodne uz predivnog vodiča koji će vam pokazati sve ljepote Kupresa.Svatko tko posjeti Kupres definitvno treba uzeti turu sa quadom,te na taj način doživjeti ljepote prirode na Kupresu.
John Colin Sievers
04.07.2022
Read More
I’ve had an awesome day here in Kupres! Riding through this astonishing landscape with Dario and his quads was so much fun. We also had nice conversations where he told me stuff about the places he showed to me and also some personal chatting. I definitely recommend taking the 3h tour!
Nedim
07.08.2022
Read More
Predivan krajolik i odlicna voznja sa vodicem koji je strpljiv i veoma informativan
Previous
Next

Lokacija

Pošalji upit za quadove

Vaši se podatci neće zlorabiti - oni služe isključivo za kontakt s vama te identifikaciju za željenu aktivnost.