Škola skijanja na Kupresu

Za popunjavanje obrasca iznad (“Prijavi se“) nije potrebna nikakva registracija, a cjelokupni postupak traje niti minutu. Nakon što podnesete prijavu, čekate na povratni mail od naših djelatnika koji će vas kontaktirati i potvrditi vašu rezervaciju. Potom, na dan obuke, dođite se javiti u ured Škole skijanja Prvi spust kako biste aktivirali rezervaciju najkasnije 30 minuta prije početka tečaja.

Škola skijanja s najdužom tradicijom podučavanja novih skijaša u kontinuitetu na Kupresu!

U našem skijaškom timu brojimo međunarodno licencirane učitelje skijanja i magistre kineziologije s dugogodišnjim iskustvom rada svih razina škole skijanja.

Skijaška obuka se tijekom trajanja skijaške sezone na skijalištu “Adria Ski” na Čajuši, odvija u sljedeća dva redovita termina:

 • JUTARNJI TERMIN: 10:00h
 • POSLIJEPODNEVNI TERMIN: 13:15h

Grupe polaznika u Školi skijanja sastavljaju se i homogeniziraju prvenstveno sukladno stupnju skijaškog znanja polaznika, a zatim dobi polaznika. Broj polaznika unutar grupe, uvjetovan je brojem prijava, kao i razmjerom opterećenja Škole, a veličina grupa obuhvaća najčešće šest do osam osoba.

Trajanje poduke u školi skijanja (sukladno broju polaznika u grupi – što ovisi o prijavama) raspoređeno je na sljedeći način:

 • 1 polaznik / 1 sat / 60 min 
 • 2 polaznika / 1.5 sat / 90 min
 • 3 polaznika / 2 sata / 120 min
 • 4+ polaznika / 135 min

Vrsta tečaja:

 • JEDNODNEVNI tečaj – 25,00€ / osoba
 • DVODNEVNI tečaj – 45,00€ / osoba
 • TRODNEVNI tečaj – 60,00€ / osoba
 • ČETVERODNEVNI tečaj – 75,00€ / osoba
 • PETODNEVNI tečaj – 85,00€ / osoba
 • INDIVIDUALANA obuka – 25,00€ / 60. min.

Individualna skijaška obuka

Uslugu individualne obuke skijaša moguće je dobiti u poslijepodnevnim satima (od 13.15h), a interes za određeni termin poduke “1 na 1” s učiteljem skijanja je moguće iskazati putem ove online prijavnice. Individualan sat je u trajanju od 60 minuta.

Nakon ovladavanja elementima osnovne ili napredne škole skijanja, polaznik dobiva diplomu završene razine škole skijanja. Usluga tečaja škole skijanja podrazumijeva isključivo skijašku poduku (ne nudimo uslugu najma ili kupovine skijaške opreme bilo koje vrste). No, ukoliko vam je potrebna SKI oprema klik OVDJE.

FAQ - Pitanja i odgovori

Plaćanje je gotovinski u konvertibilnim markama. Moguće je također platiti eurima.

 

Radno vrijeme ureda Škole skijanja je od 09:00 do 16:00 sati. Lokacija je prikazana na dnu stranice.

Na dan tečaja, polaznici škole u jutarnjem (10:00h) i poslijepodnevnom (13:15h) terminu, kao i korisnici usluge individualne obuke, trebaju se najkasnije 30 min prije početka tečaja javiti u ured Škole skijanja Prvi Spust i aktivirati svoju rezervaciju.

Žuta građevina u kojoj se nalaze ski rental i uredi škola skijanja – nasuprot restorana “Ognjišta”

Recenzije gostiju

Vaše ime
(datum objave)
Read More
Ova aktivnost još nema recenziju. Napišite vi svoju!

Lokacija

Prijavi se

Ukoliko prijavljujete više osoba, potrebno je svaku prijaviti zasebno. Na kraju forme možete naglasiti tko je sve u grupi.
//
Vaša se prijava prosljeđuju jedino i isključivo školi skijanja za koju šaljete upit.